jueves, 21 de enero de 2010

ALICIA 2010 CANDIDATA

Sánchez-Camacho: “Reivindiquem una nova forma de fer política per recuperar la confiança dels catalans”


19.01.10

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha presentat avui la nova campanya de comunicació del PPC que, sota el títol “Solucions per als catalans”, vol “reivindicar una nova manera de fer política per recuperar la confiança dels catalans. Segons Sánchez-Camacho, “la primera campanya de comunicació de la candidatura del PPC a la Presidència de la Generalitat vol centrar-se en la política de proximitat, en els problemes de la gent, en el que preocupa les famílies, als que no tenen feina i els que la poden perdre, als comerciants, als petits i mitjans empresaris i als autònoms. Les preocupacions dels catalans són les nostres preocupacions ”



Per a la presidenta del PPC “la política catalana s'embolica moltes vegades en discussions i enfrontaments inútils que només produeixen desafecció i desinterès entre els catalans. Els problemes de Montilla, Carod i Saura no són els problemes dels catalans”. Davant això ha contraposat al PPC: “Volem reivindicar una nova forma de fer política a Catalunya: davant d’enfrontaments estèrils al voltant de problemes imaginaris, nosaltres oferim solucions eficaces per als problemes reals, per als problemes del dia a dia dels catalans”.



La presidenta del PPC ha afirmat que “els catalans reclamen un canvi i nosaltres oferim confiança i solucions, perquè tothom sap que el PP és un partit amb credibilitat, que compleix el que promet”. “Hem creat ocupació des del Govern i tenim credibilitat per tornar a fer-ho. Sabem que la inseguretat i l'incivisme en els nostres carrers són temes que inquieten i la seguretat serà una prioritat si governem. Estem vivint un moment complex en els temes d'immigració i garantirem una immigració legal i ordenada”, ha afegit.



Com a exemple de la manca de preocupació de la resta de partits pels problemes reals dels catalans, Sánchez-Camacho ha denunciat que avui mateix, a la junta de portaveus del Parlament, tant PSC com CiU s’han mostrat contraris a la proposta del PPC de celebrar un ple extraordinari per buscar solucions a la crisi econòmica a Catalunya. “És la prova més evident que els polítics no volen donar resposta a les veritables inquietuds dels catalans”, ha afegit.



La campanya llançada avui pel PPC consisteix en 160 valles (sobretot a l’àrea metropolitana). 130 mupis (sobretot a centres comercials), 42.000 postals gratuïtes distribuïdes en 350 punts, 700.000 encartaments als principals diaris de les quatre províncies, un spot de televisió que s’emetrà a les televisions locals i a internet. A més a més es posa en funcionament la web www.solucionsperalscatalans.cat, on més enllà de mostrar la campanya, s’obre una porta als catalans per tal que ens expliquin quins són els seus problemes i preocupacions i què està fent el Govern per resoldre’ls.





















Sánchez-Camacho reclama una comissió d’investigació sobre l’incendi d’Horta de Sant Joan



Sánchez-Camacho: “Reivindiquem una nova forma de fer política per recuperar la confiança dels catalans”



Sánchez-Camacho acusa Mas de “jugar a l’ambigüitat i al doble discurs per convertir-se en la versió light d’ERC”



Alícia Sánchez-Camacho : “els padrons no poden ser la porta d’entrada per la immigració il·legal”



Sánchez-Camacho insta Montilla a “convocar un cimera de partits per obrir un debat seriós sobre la política d’immigració a Catalunya”

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.