jueves, 29 de octubre de 2009

QUE HACEN AHORA LAS ASOCIACIONES QUE COBRARON DINERO PARA GESTIONAR EL TEMA

Més protestes per la delimitació dels canals d'Empuriabrava


Uns 300 veïns es van concentrar davant la seu de Costes





Girona Castelló d'Empúries Uns 300 propietaris d'Empuriabrava es van concentrar ahir davant de la delegació del servei de Costes del Ministeri de Medi Ambient a Girona per protestar contra el procés de delimitació dels canals. Els veïns es van desplaçar a la capital gironina amb cinc autobusos per consultar els expedients de l'atermenament, ja que el procediment està ara en fase d'al·legacions.



Els veïns afectats pel procés d'atermenament dels canals d'Empuriabrava, a Castelló d'Empúries, van arribar a Girona a quarts de dotze del migdia amb autobusos que va facilitar l'Associació de Propietaris d'Empuriabrava. Els veïns van fer tots junts una marxa per la Gran Via de Jaume I, des de la Devesa fins a la delegació de Costes. Els propietaris s'havien desplaçat fins a Girona per consultar l'expedient de l'atermenament. Tot i això, finalment els afectats van aprofitar per protestar contra la delimitació dels canals. Van fer una concentració davant de la delegació, en què es van sentir crits de «No a l'atermenament» i es van mostrar pancartes en què es podia llegir «Empuriabrava forever» o «Unitat».



Queixes desestimades



El portaveu de l'Associació de Propietaris d'Empuriabrava, Tim Pelters, va explicar que el servei de Costes, del Ministeri de Medi Ambient, ha desestimat la majoria d'al·legacions dels 4.500 propietaris afectats i per això ara, en el període d'audiència pública, estan tornant a al·legar en contra del procés.



Pelters també va criticar que l'Estat no hagi comunicat correctament el procés als afectats. El portaveu dels veïns va insistir en el seu desacord amb el procés i va mostrar la seva preocupació perquè se'ls expropiï casa seva. Assegura que aniran als tribunals europeus per defensar casa seva. L'atermenament que du a terme Costes estableix que l'aigua de mar és de titularitat pública i també marca una zona de servitud de pas, que afecta part dels habitatges.



Darrera actualització ( Dimecres, 28 d'octubre del 2009 02:00

1 comentario:

  1. me resulta increible que personas que son conocedoras de los procedimientos administrativos y de los tramites legales del funcionamiento de la administracion ,que conocian la gratuidad que ofrece el municipio para plantear su no conformidad con la aplicacion de la ley,aconsejaran a vecinos de afectados el gasto no necesario para reclamar sus derechos ,el ayuntamineto lo ofrecio gratis ,pero como detras de estos movimientos siempre existen siempre hay personas que lo que buscan son acciones politicas y no resultados sobre las reclamaciones de los asociados
    RESUMIENDO,no hay que hacer pagar por las gestiones que tu ayuntamiento te hace gratis

    MIGUEL A GAZQUEZ
    presidente junta local pp castello

    ResponderEliminar

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.