lunes, 29 de marzo de 2010

NUEVAS DEPENDENCIAS MUNICIPALES

Empuriabrava inaugura amb uns mesos de retard el centre de serveis, que ha costat més d'1 milió d'euros


La falta de partides pressupostàries per al mobiliari ha estat la causa del retard

29/03/10 02:00 - Castelló d'Empúries - i. rigall email protegit El centre inclou la seu de la Policia Local i molts altres serveis. Foto: ACN.1

Notícies de ...



Castelló d'Empúries Girona El conseller de Governació i Administracions Públiques va inaugurar ahir el Centre de Serveis Municipals d'Empuriabrava, que està destinat a múltiples usos com ara la seu de la policia local, centre d'ambulàncies, oficina de turisme, hotel d'entitats o el casal d'avis. El centre ha costat 1,1 milions d'euros i s'ha obert amb retard, ja que fa uns mesos faltaven partides pressupostàries per tal d'abastir-lo de mobiliari d'oficina, tot i que l'edifici estava pràcticament enllestit per ser inaugurat.



El centre de serveis d'Empuriabrava, que ha costat més d'un milió d'euros, tindrà una superfície de 1.060 metres quadrats i inclourà una part molt important dels serveis d'Empuriabrava. El conseller de Governació, Jordi Ausàs, va inaugurar ahir la primera fase d'aquest projecte. A l'acte hi van assistir l'alcalde de Castelló d'Empúries, Salvi Güell, i la directora dels serveis territorials de Governació a Girona, Mireia Mata.



L'edifici, quan estigui acabat, constarà de planta baixa i tres pisos més, i estarà format per quatre cossos diferents. El centre acull les oficines de la policia local –que fins ara es trobava en mòduls prefabricats. També s'hi haurà d'instal·lar el centre d'ambulàncies, l'hotel d'entitats, l'oficina de turisme, una sala polivalent, un pis tutelat i diverses oficines.



L'edifici s'ha finançat amb 433.878 euros provinents del Departament de Governació, 300.000 euros del pla únic d'obres i serveis de Catalunya (PUOSC) i 133.878 euros –destinats a l'oficina de turisme– provenen dels fons europeus de desenvolupament regional (Feder). La segona fase obtindrà 190.000 euros del PUOSC i està prevista per a l'any 2012.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.