lunes, 24 de mayo de 2010

LAS ELECCIONES LOCALES YA CALIENTAN MOTORES

Salvi Güell i Xavi Sanllehí repetiran com a caps de llista d'ERC i CiU a Castelló per les eleccions municipals


20/05/10 02:00 - Castelló d'Empúries - mar vicente email protegit Notícies de ...



Castelló d'Empúries Salvi Güell i Xavi Sanllehí es tornaran a presentar com a caps de llista d'ERC i CiU a Castelló d'Empúries per les pròximes eleccions municipals d'aquí a un any. Tots dos han confirmat que estan disposats a repetir com a caps de llista i, segons han explicat, tenen el suport de les seves respectives agrupacions locals i també de les federacions comarcals.



L'actual alcalde de Castelló, Salvi Güell, ho ha anunciat en el seu bloc, en el qual assegura que «encapçalarà per tercera i darrera vegada la llista» d'ERC. En el mateix escrit, fa referència a la confirmació per part del portaveu de CiU i exalcalde, Xavi Sanllehí, que també ha avançat que serà al capdavant de la llista en les pròximes eleccions, el maig de l'any que ve. Salvi Güell posa en dubte que Sanllehí es presenti per CiU i diu, concretament: «Sanllehí canvia de partit de manera periòdica i potser ja toca canviar. De fet, hem de recordar que no va aparèixer a la fotografia que Artur Mas va fer-se recentment a Figueres amb els ‘barons' de Convergència de la comarca.» Sanllehí ha respost a aquests dubtes que la formació per la qual es presenta és per CiU, i ha assegurat que a ERC encara li dol que ell deixés la formació.



Salvi Güell també admet en el bloc que el pacte de govern «va ser una aliança, entre altres coses, contra Sanllehí i la seva manera de governar. Un govern que ha portat aquest Ajuntament a tenir un pla de sanejament de quatre milions d'euros». Sobre això, Sanllehí també ha respost que el seu govern va deixar els comptes en positiu i que el pla de sanejament es va fer després d'una mala gestió del govern actual.



Darrera actualització ( Dijous, 20 de maig del 2010 02:00 )

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.