lunes, 3 de mayo de 2010

NUEVAS INSTALACIONES DE LA POLICIA LOCAL

Castelló d'Empúries


La Policia Local ja està operativa a la nova seu



L'edifici de serveis, inaugurat el 28 de març, entra així en funcionamen







Des d'aquest dimarts el cos de la Policia Local ja resta operativa a la nova seu de l'edifici de serveis de l'entrada d'Empuriabrava. Des de la seva inauguració, a final de març, s'han realitzat els darrers retocs que han permès la instal·lació definitiva del cos policial.



"Per al municipi avui és un dia força important perquè per fi la policia local disposa d'un equipament ampli, còmode i amb les prestacions idònies per a un cos policial com el nostre", explica l'Alcalde Salvi Güell.



Després de més de tres anys la policia local de Castelló d'Empúries retorna a l'entrada d'Empuriabrava. Durant aquest temps s'ha enderrocat l'antic edifici i s'ha construït el nou, amb 1.060 metres quadrats destinats a serveis per a la ciutadania.



El nou equipament va ser inaugurat el passat 28 de març pel Conseller de Governació, Jordi Ausàs, i la directora general dels Serveis Territorials de Governació a Girona, Mireia Mata.



Properament apareixerà el nou número de la revista d'informació municipal, La Muga, amb dues pàgines destinades al nou equipament, i una fotografia aèria de les antigues instal·lacions municipals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.