miércoles, 11 de noviembre de 2009

UNA OPORTUNIDAD DE ORO.

Empuriabrava disposarà d’una estació d’autocars al carrer Moxò




En un futur proper serà una realitat. Empuriabrava disposarà d’una estació d’autocars que permetrà una millor connexió de la marina amb nombroses destinacions, donant resposta a les històriques reivindicacions dels usuaris d’aquest transport.



El projecte, impulsat per l’Ajuntament de Castelló d’Empúries i que executarà la Generalitat de Catalunya, s’ubicarà al carrer Moxò i permetrà comunicar la principal zona comercial i turística del nostre municipi amb una estació que recollirà totes les línies del municipi. “Es proposa concentrar totes les línees de bus que actualment tenen parada a Empuriabrava construint una estació d’autocars dins la mitgera situada al carrer Moxò, molt a prop de les parades de taxis i així concentrar tots els serveis públics de transport”, explica el regidor, Pere Iglesias.



La construcció de l’estació d’autobusos comportarà una reurbanització de 4.200 metres quadrats amb una superfície construïda de 250. El pressupost total del projecte s’acosta al milió d’euros.



Per a poder realitzar la construcció són necessàries una sèrie d’actuacions com ampliar la vorera pública de davant del sector Sant Mori – Moxò, refer la mitgera i els accessos per tal d’implantar la nova estació, replantejar tota la zona d’aparcaments públics, canviar les faroles situades dins la mitgera que es troben en un estat molt deficitari i replantejar la il·luminació general, la construcció d’un edifici per la venta de tiquets per tal d’ubicar les oficines, vestíbul, banys, magatzems i tots els serveis necessaris per la nova estació, la construcció d’una marquesina que doni ombra a les parades de taxi i millorar l’espai públic delimitat per les alineacions amb la substitució del paviment.



“Amb la construcció d’aquesta estació d’autocars Empuriabrava guanyarà en serveis i per fi s’aconseguirà la comoditat que busquen els usuaris del transport públic. Aquest projecte el vam iniciar just a l’entrar al govern municipal i ara veiem com comença a ser una realitat”, explica l’Alcalde, Salvi Güell.

1 comentario:

  1. esta noticia es de las mas importantes que nuestro municipio a recibido y debe de sentirnos satisfechos por que este tipo de servicios ,solo debe servir como medio de conseguir recuperar que el sector turistico se sienta mas reforzado por un servicio tan importante ,debemos entender que este tipo de servicios dan mas valor a la opcion de visitar ,vivir o simplemente conocer nuestra poblacion ,pero no debemos descuidar nuestras obligaciones como gestores de los recursos que nos ofrece el municipio .

    miguel angel gazquez

    ResponderEliminar

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.